Visspeciaalzaak Sandra

Bij Visspeciaalzaak Sandra staat kwaliteit voorop. Wij staan ervoor dat onze producten vers zijn en vinden het zeer belangrijk dat onze klanten hierop kunnen vertrouwen. Team Visspeciaalzaak Sandra zorgt voor een goede sfeer in de winkel. Klanten voelen zich welkom en op hun gemak. Ons team staat te allen tijde voor u klaar en helpt u met plezier.

U kunt bij ons terecht voor verse en gebakken vis, maar ook voor lekkere specialiteiten, zoals visschotels, diverse vissalades, verse vissoepen en sushi. Natuurlijk mag u alles thuis opeten, maar als u niet kunt wachten, is er ook de mogelijkheid om bij ons te genieten van bijvoorbeeld vers gebakken kibbeling of een heerlijke haring. Ook voor informatie en adviezen kunt u altijd bij ons terecht.

Vind u het ook zo moeilijk om een geschenk te bedenken voor een gelegenheid? Denk eens aan een vis cadeaubon; leuk, gezond & lekker! Bij ons zijn de vis-cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf € 10,- (vraag naar de mogelijkheden). De cadeaubonnen zijn in de winkel verkrijgbaar.

Wij zien u graag een keer in de winkel!
Team Visspeciaalzaak Sandra

Markt 8, Druten | 0487 – 51 31 84

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 uur – 18.00 uur
Woensdag 09.30 uur – 18.00 uur
Donderdag 09.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 uur – 18.30 uur
Zaterdag 09.00 uur – 17.00 uur
Zondag Gesloten