Ontdek De Groene Kiosk: Jouw Creatieve Ruimte in Druten Centrum

Welkom bij De Groene Kiosk, het bruisende hart van creativiteit in Druten! Sinds haar feestelijke opening op zaterdag 26 augustus 2023, biedt deze betoverende Parijse kiosk een levendige ruimte voor gemeenschapsbijeenkomsten, culturele evenementen en inspirerende activiteiten. Ooit een bloemenwinkel in het hart van Nijmegen, heeft deze charmante kiosk nu een thuis gevonden op de Markt in het centrum van Druten.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met De Groene Kiosk zijn eindeloos! Van politieke bijeenkomsten tot kunstexposities, van boeiende cursussen tot betoverende zangoptredens; deze unieke locatie staat open voor diverse activiteiten die de gemeenschap verbinden en verrijken.

Wij geloven in het stimuleren van gemeenschapsactiviteiten en daarom is De Groene Kiosk beschikbaar voor een breed scala aan evenementen. Vanuit deze gedachte moedigen we creativiteit aan en verwelkomen we initiatieven die de lokale gemeenschap ten goede komen. Let wel, commerciële activiteiten zijn niet toegestaan, maar alle andere ideeën zijn van harte welkom!

Gratis gebruik en faciliteiten

Het beste van alles? Het gebruik van De Groene Kiosk is helemaal gratis! Bovendien biedt de kiosk alle benodigde faciliteiten, waaronder stroom en verlichting, om uw evenement tot een succes te maken. Of u nu een workshop organiseert, een lezing houdt of een lokale kunsttentoonstelling opzet, onze kiosk staat voor u klaar.

Hoe reserveer ik De Groene Kiosk?

Het reserveren van De Groene Kiosk is eenvoudig. Stuur een e-mail naar centrummanager@sodc.nl met een beschrijving van uw plannen, gewenste datum en tijd, en wij zullen u graag helpen bij het regelen van uw evenement. De Centrummanager van Druten centrum staat klaar om uw aanvraag te beoordelen en u alle nodige toestemming te verlenen.

Dus waar wacht u nog op? Maak van De Groene Kiosk uw eigen creatieve podium en laat uw ideeën tot bloei komen in het hart van Druten centrum!