Druten centrum en Roc Rivor Tiel winnaar landelijke challenge winkelgebieden!

De winnaar is bekend gemaakt van de Landelijke Challenge Winkelgebieden van de Digitale Werkplaatsen, INretail en Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS). Teams van #MBO en #HBO studenten uit het hele land namen het tegen elkaar op om de beste oplossing(en) te bedenken voor winkelgebieden om via de inzet van digitale middelen meer jongeren te verleiden tot een fysiek bezoek.

🏆 Winnaar
Het winnende team waren studenten Tim, Jayden, Jay, Nina, Tom en Sid van ROC Rivor die met begeleiding van docent Hilco van de Kraats voor Stichting Ondernemersfonds Druten Centrum (SODC) een technisch haalbaar concept en prototype heeft uitgewerkt van een interactieve app met challenges die jongeren meer moet betrekken bij het winkelgebied.

🥈De Runner-ups
De volgende twee teams zijn geëindigd op een gedeelde tweede plaats.

Het team van Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences die onder begeleiding van docent Jules Kruijtzer een interessant concept heeft ontwikkeld voor een crowd flow management app voor Centrummanagement Maastricht (CMM).

Het team ROC Friese Poort die onder begeleiding van docent Willeke Hulleman maar liefst 7 fysieke en digitale innovatieve concepten heeft ontwikkeld voor Stichting Centrummanagement Emmeloord en deze op een creatieve wijze wist te presenteren!

De pitches en ideeën zijn erg inspirerend en relevant voor winkelgebieden om (op een digitale wijze) de betrokkenheid van jongeren bij een winkelgebied te vergroten!

retail #winkelgebieden #digitalisering #innovatie Retail Innovation Platform Retail Insiders

foto8